Модел 1 Laura groszki

790.00 ден

KEGI топлинките се направени од природни материјали (100% памук),со Анатомска влошка за правилен развој на детето,
така што на нивните нозе овозможуваат оптимален проток на воздух.
Трендовите се направени според конструкцијата на чевлите и на тој начин се обезбедува долготрајна употреба и стабилност на нозете.
KEGI топлинките нудат голем избор на нови дизајни кои ги следат модните трендови.
Надворешен дел:
-Текстил, и надворешен дел природни влакна.
Внатрешен дел:
-Текстилна постава.
Ѓон:
-гума TEER.

  • 18 (11,8cm)
  • 19 (12,4cm)
  • 20 (13cm)
  • 21 (13,7cm)
  • 22 (14,4cm)
  • 23 (15cm)
  • 24 (15,7cm)
  • 25 (16,4cm)
Исчисти
Категорија: