Модел 28 Madzia ozdoba

790.00 ден 593.00 ден

KEGI топлинките се направени од природни материјали (100% памук),со Анатомска влошка за правилен развој на детето,
така што на нивните нозе овозможуваат оптимален проток на воздух.
Трендовите се направени според конструкцијата на чевлите и на тој начин се обезбедува долготрајна употреба и стабилност на нозете.
KEGI топлинките нудат голем избор на нови дизајни кои ги следат модните трендови.
Надворешен дел:
-Текстил, и надворешен дел природни влакна.
Внатрешен дел:
-Текстилна постава.
Ѓон:
-гума TEER.

 • 26 (17cm)
 • 27 (17,7cm)
 • 28 (18,4cm)
 • 29 (19cm)
 • 30 (19,7cm)
 • 31 (20,4cm)
 • 32 (21cm)
 • 33 (21,7cm)
 • 34 (22,4cm)
 • 35 (23cm)
 • 36 (23,7cm)
Исчисти
Категорија: