ТОПЛИНКИ МОДЕЛ 53 OLEK MULTIKOLOR

790.00 ден

KEGI топлинките се направени од природни материјали (100% памук),со Анатомска влошка за правилен развој на детето,
така што на нивните нозе овозможуваат оптимален проток на воздух.
Трендовите се направени според конструкцијата на чевлите и на тој начин се обезбедува долготрајна употреба и стабилност на нозете.
KEGI топлинките нудат голем избор на нови дизајни кои ги следат модните трендови.
Надворешен дел:
-Текстил, и надворешен дел природни влакна.
Внатрешен дел:
-Текстилна постава.
Ѓон:
-гума TEER.

Исчисти
Категорија: