Модел 626.19.104 (31-36)

1,890.00 ден 1,418.00 ден

  • 31 (20,4cm)
  • 32 (21cm)
  • 33 (21,7cm)
  • 34 (22,4cm)
  • 35 (23cm)
  • 36 (23,7cm)
  • Pink
  • White
Исчисти
Категорија: Ознака