Модел 921.19.468(31-34)

1,890.00 ден 1,418.00 ден

  • 31 (20,4cm)
  • 32 (21cm)
  • 33 (21,7cm)
  • 34 (22,4cm)
  • Dark Gray
  • Silver
Исчисти
Категорија: Ознака