Услови за Кеги Наградната Игра

НАГРАДИ

  • Доделуваме 3 пара обувки по избор на добитниците од целиот асортиман на Кеги

ПРАВИЛА ЗА УЧЕСТВО

За да учествувате во наградната игра потребно е да го направите следното

  • Купете било кој  производ во продавниците на Кеги (ГТЦ,Бисер и Беверли Хилс) или Online на kegishoes.com до 31.10.2020
  • Пополнете ја Контакт формата во продавниците
  • Онлине нарачките автоматски учествуваат во наградната игра

ИЗВЛЕКУВАЊЕ НА ДОБИТНИЦИТЕ

  • Извлекувањето на добитниците ќе се одржи на 02.11.2020 во 12 часот преку Facebook Live

 


Со среќа! Ваш Кеги!
Погледнете ја целата понуда