Модел 104.8

990.00 ден

KEGI топлинките се направени од природни материјали (100% памук),со Анатомска влошка за правилен развој на детето,
така што на нивните нозе овозможуваат оптимален проток на воздух.
Трендовите се направени според конструкцијата на чевлите и на тој начин се обезбедува долготрајна употреба и стабилност на нозете.
KEGI топлинките нудат голем избор на нови дизајни кои ги следат модните трендови.
Надворешен дел:
-Текстил, и надворешен дел природни влакна.
Внатрешен дел:
-Текстилна постава.
Ѓон:
-гума TEER.

 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
Исчисти
Категорија: