Создадено специјално за деца

-

Сопствен оддел за развој

Нашиот оддел за развој постојано работи на подобрување на детските обувки што промовираат здрав и правилен развој на нозете на децата.
Природно е дека секој родител сака да му обезбеди на своето дете безбедност и удобност при откривање и освојување на светот – затоа Кеги е тука!
Повеќето бебиња  првите чекори ги прават помеѓу деветтиот и осумнаесеттиот месец.
На рана возраст нивните нозе заслужуваат најголемо внимание, па затоа е исклучително важно какви чевли се избираат за првите чекори.
Детските чевли на Кеги овозможуваат здрав и правилен развој на малите нозе. 
Грижата за нозете на децата е на прво место, што се потврдува со неколку децении искуство, знаење, сопствен развој и соработка со економијата.